Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden Kanaaleilanden
Type vakantie   
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
 
Kanaaleilanden
Kanaaleilanden
UPDATE DINSDAG 12 MEI

Gezien de buitengewone omstandigheden als gevolg van het Corona virus en de maatregelen die de regering eerder heeft genomen, schorten wij al onze reizen op, die thans geboekt zijn tot en met vertrekdatum 18 juni 2020 voor wat betreft onze stedentrips en tot en met 30 juni 2020 voor onze reizen naar de Kanaaleilanden.

Wij zullen zo spoedig mogelijk per e-mail contact met u opnemen. Wij vragen uw begrip voor het feit dat dit door de drukte wat langer kan duren dan u normaal van ons gewend bent. Indien u voor 1 juli zou vertrekken, hebben wij u al in een eerder stadium geinformeerd. Heeft u deze e-mail niet ontvangen? U kunt ons dit bij voorkeur per e-mail laten weten.

Wij kunnen ons voorstellen – gezien de afgekondigde regeringsmaatregelen - dat u vragen heeft indien u heeft geboekt voor een vertrekdatum na 1 juli. Wij verzoeken u vriendelijk ons hierover niet te bellen of te mailen, maar onze berichtgeving hieromtrent in de gaten te houden. Mocht u - om wat voor reden dan ook - daar niet op kunnen/willen wachten, dan zijn wij op dit moment helaas genoodzaakt om u onze reguliere annulering- en wijzigingskosten in rekening te brengen.

Wij doen ons best u te ontzorgen over uw reeds geboekte reis en bieden u de mogelijkheid om hier een later tijdstip alsnog van te genieten.

Blijft u ondertussen vooral kalm en gezond, zodat we met elkaar deze hindernis kunnen overwinnen.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Seizoen 2020. Naast vluchten vanaf Rotterdam zullen in 2020 ook vluchten vanaf Groningen aangeboden worden naar de Kanaaleilanden.
Voor Rotterdam zullen deze worden uitgevoerd op de zondag van 26 april t/m 6 september (laatste terugvlucht).
Voor Groningen met vertrek op zondag vanaf 26 april t/m 16 augustus (laatste terugvlucht).
Voor meer informatie of het maken van een reservering, kunt u contact opnemen met uw reisburo of met Sunair Vakanties, per e-mail kanaaleilanden@sunair.nl of per telefoon 0172-782040.


Boek nu

Brochure bekijken

Exotische mix van Britse traditie en Franse charme! De Kanaaleilanden, bestaande uit Jersey, Guernsey, Herm, Sark en Alderney lenen zich uitstekend om het actieve met het bourgondische te combineren. U vindt er leuke stadjes en dorpjes, interessante bezienswaardigheden, glooiende heuvels en woeste baaien met klifpaden, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. De keuken - met de Franse invloeden onmiskenbaar aanwezig - lijkt wel speciaal voor fijnproevers geschapen!

Sunair is onbetwist dé specialist
Voor deze niet alledaagse bestemming. Dat merkt u aan alles. Onze reizen zijn compleet verzorgd en het advies is uitstekend. Sunair werkt nauw samen met Blue Islands. Deze luchtvaartmaatschappij onderhoudt vanaf eind april t/m begin september op zondag directe verbindingen vanaf Rotterdam naar Guernsey en Jersey en vanaf 26 april t/m 16 augustus vanaf Groningen. Maar liefst een keuze uit meer dan 54 hotels, appartementen, guesthouses, bungalows en campings. Maar ook met vele eiland combinatiereizen, o.a. De charme van 3 eilanden, Cliff & Town Experience, Chill Out Channel Islands, Zoek de Verschillen, Guernsey op z'n Best, Jersey The Island Break, The Best of Both Worlds, Voor de Wandel- en Rustliefhebbers en de combinatiereis Voor Levensgenieters en Fijnproevers, heeft Sunair het grootste aanbod op de Nederlandse markt.

Compleet verzorgd en uitgebreide vervoerskeuze
Vervoer per vliegtuig of per eigen auto in combinatie met een bootovertocht. Het reserveren van losse accommodatie is ook mogelijk. Bovendien zijn bij de vluchten met Blue Islands uw transfer bij aankomst naar de eerste accommodatie of haven en bij vertrek vanaf de laatste accommodatie of haven inbegrepen. Bij Sunair weet u zeker dat u de Kanaaleilanden goed leert kennen en alles prima verzorgd !

Dominicus reisgids
Ter voorbereiding op uw reis ontvangt u per boeking een gratis Sunair/Dominicus reisgids. Geldt uitsluitend voor reserveringen inclusief vervoer.