Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden Kanaaleilanden
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
 
Kanaaleilanden
Kanaaleilanden

Het seizoen 2023 voor de Kanaaleilanden met de directe verbindingen is afgelopen. Het is alleen nog mogelijk met een vliegreis via Engeland naar de Kanaaleilanden te reizen of alleen hotel te boeken.

In december komt onze nieuwe brochure voor seizoen 2024 uit. U kunt hiervoor alvast wel een vrijblijvende voorboeking maken.


Voor meer informatie of het maken van een reservering, kunt u contact opnemen met uw reisburo of met Sunair Vakanties, per e-mail kanaaleilanden@sunair.nl of per telefoon 0172-782040.

Plaats een vrijblijvende voorboeking


Brochure van 2023 bekijken om alvast ideeën op te doen:
Brochure bekijken

Exotische mix van Britse traditie en Franse charme! De Kanaaleilanden, bestaande uit Jersey, Guernsey, Herm, Sark en Alderney lenen zich uitstekend om het actieve met het bourgondische te combineren. U vindt er leuke stadjes en dorpjes, interessante bezienswaardigheden, glooiende heuvels en woeste baaien met klifpaden, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. De keuken - met de Franse invloeden onmiskenbaar aanwezig - lijkt wel speciaal voor fijnproevers geschapen!

Sunair is onbetwist dé specialist
Voor deze niet alledaagse bestemming. Dat merkt u aan alles. Onze reizen zijn compleet verzorgd en het advies is uitstekend. Sunair werkt nauw samen met Blue Islands. Deze luchtvaartmaatschappij onderhoudt op zondag directe verbindingen vanaf Rotterdam naar Guernsey en Jersey vanaf 30 april t/m 10 september 2023 (laatste terugvlucht) en vanaf Groningen naar Guernsey een directe verbinding vanaf 30 april t/m 10 september 2023 (laatste terugvlucht). Maar liefst een keuze uit meer dan 54 hotels, appartementen, guesthouses, bungalows en campings. Maar ook met vele eiland combinatiereizen, o.a. De charme van 3 eilanden, Cliff & Town Experience, Guernsey op z'n Best, Jersey The Island Break, Zoek de verschillen, Coast to Coast en de combinatiereis Voor Levensgenieters en Fijnproevers, heeft Sunair het grootste aanbod op de Nederlandse markt.

Compleet verzorgd en uitgebreide vervoerskeuze
Vervoer per vliegtuig of per eigen auto in combinatie met een bootovertocht. Het reserveren van losse accommodatie is ook mogelijk. Bovendien zijn bij de vluchten met Blue Islands uw transfer bij aankomst naar de eerste accommodatie of haven en bij vertrek vanaf de laatste accommodatie of haven inbegrepen. Bij Sunair weet u zeker dat u de Kanaaleilanden goed leert kennen en alles prima verzorgd!

Dominicus reisgids
Ter voorbereiding op uw reis ontvangt u per boeking een gratis Sunair/Dominicus reisgids. Geldt uitsluitend voor reserveringen inclusief vervoer.