Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden Kanaaleilanden
Kanaaleilanden
Tijdens deze 15-daagse reis maakt u kennis met alle facetten van de Kanaaleilanden. In dit programma start u uw reis in de gezellige levendigheid van de stad en reist u langzaam maar zeker naar een meer rustige en landelijke omgeving.

De reis begint met verblijf op het grootste Kanaaleiland Jersey. In Jersey heerst een mondiale sfeer. Het is een veelzijdig eiland met indrukwekkende kusten en de hoofstad St. Helier ademt grootsteedse allure. Vanuit Jersey vertrekt u naar St. Peter Port, de hoofdstad van Guernsey. Dit is een klein stadje met een sfeervol deels autovrij centrum. Het is het meest populaire en levendige plaats op het eiland met volop uitgaansgelegenheden. Echter, u zult ervaren dat het in St. Peter Port anders en rustiger is dan in St. Helier.

Vanuit St. Peter Port reist u naaar het kleine eilandje Sark. Als we Guernsey beschouwen als pittoresk, dan mogen we Sark zeker beschouwen als de overtreffende trap van pittoresk. Dat zult u onmiddellijk ervaren wanneer u voet op het eiland zet. In het voor-en naseizoen zult u betoverd zijn door de schoonheid van de natuur en de stilte. In het hoogseizoen zult u allereerst een ongewone 'drukte'ervaren. Een bedrijvigheid die wordt veroorzaakt door mensen die druk zijn, want auto's zijn er niet op Sark. Dat geeft uw verblijf wel een bijzonder tintje. Na uw vertrek uit Sark verblijft u enkele dagen aan de zuidkust van Guernsey met magische vergezichten en schitterende kustlijnen. Een mooie afsluiting van uw rondreis waar u in alle rust en comfort van de schoonheid van het eiland kunt genieten.

Deze individuele rondreis over de 3 Kanaaleilanden waarbij Jersey, Guernsey, Sark en Guernsey worden bezocht, is een zorgvuldig samengesteld programma voor gasten die kennis willen maken met de charme van de Kanaaleilanden.

Om u optimale vrijheid te kunnen garanderen wordt de rondreis uitgevoerd op basis van logies en Engels ontbijt. Zelf bepaalt u waar en wanneer u de overige maaltijden gebruikt. Bij elk verblijf is er een aangename extra inbegrepen.
Jersey, Hotel Ommaroo, 5 nachten:
Vanuit Rotterdam of Groningen vliegt u via een korte stop in Guernsey rechtstreeks per Blue Islands naar Jersey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel Ommaroo, een historisch stadshotel aan de boulevard bij Havre des Pas. U verblijft hier 5 nachten op basis van logies/Engels ontbijt. U krijgt bij aankomst een £ 10,- p.p. dinervoucher, te besteden in één van de hotelrestaurants (voor een menu met minimaal een hoofdgerecht).
Jersey ligt aan uw voeten en u kunt zelf bepalen wat u van het mooie eiland wilt zien. Vanaf het busstation in St. Helier vertrekken de bussen naar alle delen van het eiland. Maar u kunt ook een auto of fiets huren, als u wilt.


Guernsey, Hotel Best Western Moores, 3 nachten:
Vandaag is uw transfer van het hotel naar de haven geregeld en vertrekt u per Condor Ferries naar Guernsey om 3 nachten te verblijven in Hotel Best Western Moores, centraal in St. Peter Port. Het hotel bevindt zich direct aan de haven. Een transfer naar het hotel is daarom niet inbegrepen. U loopt in ca. 5 minuten naar het hotel. U verblijft hier op basis van logies/Engels ontbijt. Op de dag van aankomst krijgt u in het hotel een cream-tea aangeboden. Als u zin heeft om het kleinste eiland Herm te bezoeken, biedt dit hotel de ideale basis. De boot naar Herm vertrekt vanaf de overkant van het hotel.


Sark, Hotel Stocks, 2 nachten:
Vanuit Hotel Best Western Moores loopt u naar de terminal van Sark Shipping in de haven. De boottickets ontvangt u ter plaatse. Na aankomst in de kleine haven van Sark, kunt u per tractor naar Hotel Stocks (ca. £2,-). U verblijft 2 nachten op basis van logies/Engels ontbijt in dit prachtige gastvrije hotel. Hier krijgt u gratis een exclusieve rondleiding met de hoofd tuinman door de bekroonde permacultuur tuinen van Stocks. U zult ondekken dat Sark een wereld op zich is waar de tijd lijkt stilgestaan te hebben.


Guernsey, Hotel La Barbarie, 4 nachten:
U vaart vandaag terug naar Guernsey.
In de haven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel La Barbarie, een sfeervol rustiek hotel met een uitstekend restaurant, gelegen in een landelijke omgeving. U verblijft hier 4 nachten op basis van logies/Engels ontbijt. Op de eerste avond krijgt u £ 25,- p.p. diner credit te besteden in het hotelrestaurant.


Terugreis:
U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Guernsey terug naar Rotterdam of Groningen.

Vertrek: zondag

Charme van 3 eilanden prijzen overzicht
• vluchten per Blue Islands naar Jersey en terug vanaf Guernsey, gebaseerd op Y-klasse
• 14 overnachtingen o.b.v. logies/Engels ontbijt: 5 x Ommaroo, 3 x Hotel Best Western Moores, 2 x Hotel Stocks, 4 x Hotel La Barbarie.
• £ 10,- p.p. dinervoucher (dag 1)
• cream-tea (dag 6)
• tuin rondleiding in Sark (mogelijk ma, wo, vr om 15.00 uur)
• £ 25,- p.p. diner credit (dag 11)
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 15)
• transfer Jersey hotel - haven (dag 6) en haven-hotel op Guernsey (dag 11)
• overtocht per Sark Shipping v.v.
• overtocht per Condor Ferries Jersey-Guernsey• U verblijft in de hotels op basis van logies/Engels ontbijt. • Onze lokale vertegenwoordiging is Engelssprekend. • Per reservering ontvangt u van ons gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.
• Voor vertrek vanuit Groningen, raadpleeg onze medewerkers voor de mogelijkheden.

De grillige kustlijnen met soms indrukwekkende rotspartijen staan borg voor magnifieke vergezichten. Op de Kanaaleilanden kun je heerlijk eten. In Jersey en Guernsey vind je werkelijk een geweldig aanbod aan uitstekende restaurants en Engelse pubs. De invloed van de Franse keuken is overal duidelijk merkbaar, terwijl de sfeer in de pubs onmiskenbaar Engels is. De eilanden zijn niet groot, en stuk voor stuk een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Jersey en Guernsey. We noemen ze vaak in één adem en scharen ze gemakshalve onder één noemer. Toch ze zijn onderling zeer verschillend qua sfeer en karakter.

Guernsey heeft zo’n authentieke eilandsfeer met hoofstad St. Peter Port, een hartveroverend pittoresk stadje. Op Jersey heerst in tegenstelling tot Guernsey een mondiale sfeer. Het is een veelzijdig eiland. De hoofdstad St. Helier ademt grootsteedse allure.

Historie en idylle kennen zowel Jersey als Guernsey volop. Evenals indrukwekkende kusten en vergezichten. Beide eilanden zijn weliswaar niet groot, maar zo gevarieerd, en met zoveel bezienswaardigheden, dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Vrijheid, blijheid met de fiets of met de auto, die u gemakkelijk erbij kunt boeken. U kijkt uw ogen uit!

Wij hebben voor u een combinatie gemaakt op basis van goede 3-sterren hotels.


Deze rondreis is op basis van verblijf in zeer comfortabele stadhotels. Beide hotels beschikken over goede restaurants, maar even gemakkelijk loopt u de stad in om één van talrijke gezellige restaurantjes uit te proberen. U vindt alle keuze letterlijk ‘om de hoek’.

Zoek de verschillen prijzen overzicht
Vanuit Rotterdam vliegt u met Blue Islands naar Guernsey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel Best Western Moores in St. Peter Port. Hier verblijft u 4 nachten in het centrum van het lieflijke St. Peter Port. De haven ligt op enkele minuten loopafstand. Ideale basis om ook Herm en Sark te ontdekken, als u daar zin in krijgt, omdat deze eilandjes in de verte naar u lonken.


Op dag 5 vaart u per Condor Ferries van Guernsey naar Jersey. In Jersey wordt u opgewacht voor uw transfer naar Hotel De Normandie.


Terugreis: U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Jersey terug naar Rotterdam.


Vertrek: zondag


• vluchten per Blue Islands naar Guernsey en terug vanaf Jersey gebaseerd op Y-klasse
• 4 overnachtingen op Guernsey
• 3 overnachtingen op Jersey
• overtocht per Condor Ferries
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 8)
• transfer Jersey haven-hotel (dag 5).• Onze lokale vertegenwoordiging is Engelssprekend
• Per reservering ontvangt u gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.
• De reis kan ook in omgekeerde volgorde worden gemaakt.
• Vanuit Groningen maakt u de reis in omgekeerde volgorde; u reist eerst naar Jersey en daarna naar Guernsey.


Coast to Coast Als stoere wachters liggen deze stukjes Brits grondgebied voor de Franse kust; de Kanaaleilanden Jersey, Guernsey, Alderney, Sark en Herm. Het enorme verschil tussen eb en vloed maakt dat de eilanden twee keer per dag totaal van gedaante veranderen. Havens vallen droog, boten liggen op hun kant en op de stranden vindt u de meest uiteenlopende schelpdieren.

Historie en idylle kennen zowel Jersey als Guernsey volop. Evenals indrukwekkende kusten en vergezichten. Om de verschillen in de kusten van beide eilanden te ontdekken hebben wij voor u deze geweldige combinatie gemaakt.

Deze rondreis is op basis van verblijf in 2 kusthotels. In Jersey in Hotel Pontac House, gelegen aan de zuidoost kust, waar het landschap indrukwekkend van gedaante wisselt; in Guernsey in Hotel Saints Bay aan de meest zuidelijke klif van Guernsey. U zult ontdekken hoe deze beide oerkusten enorm van elkaar verschillen.


Vanuit Rotterdam of Groningen vliegt u met Blue Islands via een korte stop naar Jersey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel Pontac House. Hier verblijft u 3 nachten op basis van logies/ontbijt. U ontvangt bij uw reisbescheiden een 3-daagse buspas, waarmee u onbeperkt over het eiland kunt reizen.


Op dag 5 heeft u een transfer naar de haven en vaart u per Condor Ferries van Jersey naar Guernsey. In Guernsey wordt u opgewacht voor uw transfer naar Hotel Saints Bay op basis van logies/ontbijt. Op de dag van aankomst wordt u verwend met een diner. De andere dagen kunt u zelf Guernsey culinair ontdekken, maar misschien besluit u wel om de overige dagen ook in Saints Bay te dineren. U ontvangt elke dag na het ontbijt een verpakte sandwich en flesje water wat u als lunchpakketje voor onderweg kunt meenemen.

Coast to Coast - prijzen overzicht
Terugreis: U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Guernsey rechtstreeks terug naar Rotterdam of Groningen.


Vertrek: zondag


• vluchten per Blue Islands naar Jersey en terug vanaf Guernsey gebaseerd op Y-klasse
• 4 overnachtingen op Jersey in Hotel Pontac House in een kamer met zeezicht op basis van logies en ontbijt
• welkomstdiner in hotelrestaurant op de dag van aankomst (drankjes niet inbegrepen)
• overtocht per Condor Ferries
• 3 overnachtingen op Guernsey in Hotel Saints Bay op basis van logies en ontbijt
• overtocht per Condor Ferries
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 8)
• 3-daagse buspas
• transfer hotel-haven-hotel (dag 5).


• Onze lokale vertegenwoordiging is Engelssprekend
• Per reservering ontvangt u gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.
• De reis kan ook in omgekeerde volgorde worden gemaakt.Levensgenieters en fijnproevers Jersey, Guernsey, Herm en Sark lenen zich uitstekend om het afwisselend actieve en relaxte met het bourgondische te combineren. U vindt er gezellige stadjes en dorpjes, interessante bezienswaardigheden, glooiende heuvels en woeste baaien met klifpaden, waar u heerlijk kunt wandelen. De keuken - met onmiskenbaar Franse invloeden - lijkt speciaal voor fijnproevers geschapen!

De reis begint in Guernsey, in de hoofdstad St. Peter Port, een hartveroverend pittoresk stadje. Hier verblijft u in Old Government House Hotel & Spa, het enige 5-sterren hotel op het eiland. Dit hotel ligt vlakbij de haven en in het arrangement zijn uitstapjes naar de kleine eilanden Herm en Sark inbegrepen.
Als we Guernsey beschouwen als pittoresk, dan mogen we Sark zeker beschouwen als de overtreffende trap van pittoresk. Dat zult u onmiddellijk ervaren wanneer u voet op het eiland zet. Herm is een klein paradijsje, een oase van rust. Het eiland heeft een oppervlakte van 1 bij 3 km en is adembenemend mooi.
In Jersey logeert u in hotel The Atlantic. Een 4-sterren hotel van grote klasse op één van de mooiste plekken op het eiland. Hier maakt u kennis met de kwaliteiten van de chef in het hotelrestaurant Ocean.


Vanuit Rotterdam vliegt u met Blue Islands naar Guernsey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Old Government House Hotel & Spa. Hier verblijft u 4 nachten op basis van logies/ontbijt.

Inbegrepen in uw arrangement is:
• 4 overnachtingen in een classic room
• uitgebreid Engels en continentaal ontbijt
• ferry retour naar Herm (2e dag)
• ferry retour naar Sark (3e dag)
• £ 25,- p.p. diner credit te besteden in het hotelrestaurant
• gin-tasting: een proeverij van 3 soorten gin en waarbij een durban lamb bunch chow wordt geserveerd op de tweede dag van uw verblijf
• gebruik van de fitness, jacuzzi, sauna en stoombad
• 10% korting op een Spa-behandeling (tevoren reserveren is noodzakelijk)Op dag 5 vaart u per Condor Ferries van Guernsey naar Jersey. In Jersey wordt u opgewacht voor uw transfer naar Hotel Atlantic.

Inbegrepen in uw arrangement is:
• 3 overnachtingen in een golf view kamer
• Uitgebreid Engels en continentaal ontbijt
• cream tea op een dag naar keuze
• 1 x diner op een avond naar keuze (drankjes niet inbegrepen)
• gebruik van binnenzwembad, kleine fitnessruimte en sauna’s.

Voor levensgenieters en fijnproevers prijzen overzicht
Terugreis: U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Jersey terug naar Rotterdam.

Vertrek: zondag


• vluchten per Blue Islands naar Guernsey en terug vanaf Jersey gebaseerd op Y-klasse
• 4 overnachtingen op Guernsey in Old Government House Hotel & Spa op basis van logies/ontbijt
• overtocht per Condor Ferries
• 3 overnachtingen op Jersey in Hotel Atlantic op basis van logies/ontbijt
• transfer
• transfer Jersey haven-Hotel Atlantic (dag 5)
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 8)
• extra’s zoals omschreven in programma hierbovenAls u alle tijd wilt nemen om van uw arrangement en het comfort van de luxe hotels wilt geniet, kunt u er ook voor kiezen om een verblijf van 2 weken te doen, waarbij u een week op beide eilanden doorbrengt. Behalve het aantal overnachtingen, blijft de inhoud van het arrangement gelijk. De overtocht per Condor maakt u dan op dag 8, op zondag.• Onze lokale vertegenwoordiging is Engelssprekend.
• Per reservering ontvangt u van ons gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.
• De reis kan ook in omgekeerde volgorde worden gemaakt.
• Vanuit Groningen maakt u de reis in omgekeerde volgorde; u reist eerst naar Jersey en daarna naar Guernsey.Terug naar begin Kanaaleilanden Terug naar begin


Sunair Vakanties B.V.
Raoul Wallenbergplein 27
2404 ND Alphen a/d Rijn

Telefoonnummer reserveringen:   0172-782050
     
E-mail:   kanaaleilanden@sunair.nl
 
Openingstijden afdeling reserveringen:
maandag t/m vrijdag   10:00 - 17:00
zaterdag   10:00 - 16:00
     

Terug naar begin Kanaaleilanden Terug naar begin
Sunair wereldsteden