Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden Kanaaleilanden
Type vakantie   
Logo Sunair
Logo Sunair
Logo Sunair
 
Stedentrips naar wereldsteden
Stedentrip Sunair
UPDATE MAANDAG 13 JULI

Gezien de buitengewone omstandigheden als gevolg van het Corona virus en de maatregelen die de regering eerder heeft genomen, schorten wij al onze reizen op, die thans geboekt zijn tot en met vertrekdatum 25 juni 2020 voor wat betreft onze stedentrips en tot en met 31 augustus 2020 voor onze reizen naar de Kanaaleilanden.

Langzamerhand gaan de grenzen van andere landen weer open en worden vakanties weer mogelijk. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft of uw geboekte vakantie door kan gaan. Heeft u vragen of wenst u advies neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag! Heeft u geboekt via een reisburo dan verzoeken wij u contact met het reisburo op te nemen.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Compleet aanbod
De stedentrips van Sunair zijn een uitgebalanceerde verzameling van alle populaire stedenbestemmingen. U heeft keuze uit 58 steden met bijna 600 hotels! Alle toppers zitten erbij: Barcelona, Parijs, Londen, Rome, Wenen, Praag, Boedapest, maar ook minder druk bezochte steden, zoals Hamburg en Riga.

Laat het gerust aan ons over
Het organiseren van zo'n stedenreis kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. In de loop der jaren is het 'Wereldsteden'-programma uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende en uitgebreide stedenreis-programma's van Nederland. De prijzen zijn uiterst scherp en alle hotels worden jaarlijks door ons gecontroleerd.
Daarbij is de keuze van vervoer enorm aangezien wij met vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen samenwerken die op onze bestemmingen vliegen. En met het uitgebreide aanbod aan extra's zoals excursies, avondjes uit en city cards maakt u uw arrangement helemaal compleet.

Denk aan steden, denk aan Sunair!

Boek nu