Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden KanaaleilandenGuernsey, Engelse traditie met een vleugje Franse charme. Het enorme verschil tussen eb en vloed (gemiddeld met zo’n 12 meter één van de grootste ter wereld) maakt dat het eiland twee keer per dag totaal van gedaante verandert. Havens vallen droog, boten liggen op hun kant en op de stranden zijn de meest uiteenlopende schelpdieren te vinden.

Drukke stranden en massatoerisme vindt u in Guernsey niet. Hier vindt u onaangetaste kusten, die niets anders bieden dan schone stranden, kristalhelder water en traditionele strandkiosken.

Rondreizen Guernsey Een verblijf in Guernsey staat borg voor eilandgeneugten. Guernsey betekent magnifieke vergezichten, schitterende kustlijnen, de weerkaatsing van de zon in de zee en zelfs, als u het zo weet te kiezen, tegelijkertijd genieten van een smaakvol gerecht of drankje op een terras. Eilandbewoners houden van eten in alle smaken en restaurants in alle prijscategorieën zijn vertegenwoordigd. Een rijke bron aan verse ingrediënten, waarbij vooral vis en schaaldieren een inspiratie vormen voor verschillende keukens.

Het uiterlijk van Guernsey is Engels. Huizen zijn voornamelijk in de Engelse cottage stijl gebouwd. Men spreekt er de Engels taal, rijdt er links en is de Engelse hoffelijkheid eigen. De keuken is onmiskenbaar Frans! En de Franse nonchalance is de Guernseyman beslist niet vreemd.
Wij laten u met deze 8-daagse reis kennismaken met alle facetten van Guernsey en haar kleine eilanden Herm en Sark.


Zondag: Vanuit Rotterdam of Groningen * vliegt u met Blue Islands naar Guernsey. Op de luchthaven wacht onze lokale vertegenwoordiger u op voor de transfer naar Hotel Pandora. Hier verblijft u 7 nachten op basis van halfpension.


Maandag: Halve dagexcursie Guernsey. U wordt opgehaald per bus bij uw hotel en u gaat de noordkust van het eiland ontdekken. U maakt kennis met het industriële verleden van het eiland en de spectaculaire kusten van het noorden en het westen. Tijdens deze tour brengt u o.a. een bezoek aan het fresia centrum. De tour eindigt in St. Peter Port.

Guernsey op z'n best - prijzen 2021
Dinsdag: U wordt per bus opgehaald bij uw hotel voor een dagexcursie naar Herm. U wordt bij de kiosk van Trident (de Herm ferry) afgezet, waar het ticket voor de overtocht vooru klaar ligt. Het kleine eiland Herm ontdekt u in uw eigen tempo. Dit eilandje is een oase van rust. Er is geen verkeer. Zelfs geen fietsen. U heeft tijd genoeg om het eiland rond te wandelen en de prachtige stranden, zoals het beroemde Shell Beach, te ondekken. Bij terugkomst in St. Peter Port brengt de bus u terug naar uw hotel.


Woensdag: Vrij te besteden.


Donderdag: Vandaag wordt u per bus opgehaald om Sark te gaan ontdekken. U wordt bij de kiosk van Sark Shipping afgezet waar het ferry-ticket voor u klaar ligt. Sark ontdekt u op eigen gelegenheid. Uw kijkt uw ogen uit op dit eiland waar de tijd heeft stilgestaan. Gemotoriseerd verkeer kent het eiland niet, op een paar tractoren na. Het middel van vervoer is hier de benenwagen, fiets of paard en wagen. U zult betoverd zijn door de schoonheid van de natuur en de stilte. Bij terugkomst in St. Peter Port brengt de bus u terug naar uw hotel.


Vrijdag: Vrij te besteden.


Zaterdag: Vrij te besteden.


Zondag: U wordt in uw hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven. U vliegt vanuit Guernsey terug naar Rotterdam of Groningen *.

Vertrek: zondag


• vluchten per Blue Islands vanaf Rotterdam of Groningen naar Guernsey v.v. gebaseerd op Y-klasse
• 7 overnachtingen op Guernsey in Hotel Pandora op basis van 7 nachten halfpension
• alle programma onderdelen, zoals hierboven in het programma per dag genoemd
• luchthaven transfers op de dag van aankomst en vertrek (dag 1 en 8)

Onze lokale vertegenwoordiging is Engelssprekend. Per reservering ontvangt u gratis een Sunair/Dominicus reisgids van de Kanaaleilanden.

* Vluchten vanaf Groningen zijn mogelijk vanaf 24 april t/m 28 augustus (laatste terugvlucht)


Terug naar begin Kanaaleilanden Terug naar begin


Sunair Vakanties B.V.
Raoul Wallenbergplein 27
2404 ND Alphen a/d Rijn

Telefoonnummer reserveringen:   0172-782040
     
E-mail:   kanaaleilanden@sunair.nl
 
Openingstijden afdeling reserveringen:
maandag t/m vrijdag   10:00 - 17:00
zaterdag   10:00 - 16:00
     

Terug naar begin Kanaaleilanden Terug naar begin
Sunair wereldsteden