Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Stedentrips Kanaaleilanden



Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's!

Zoek jij een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega's!

Sunair Vakanties is een jong en dynamisch bedrijf met circa 20 collega's. Wij zijn een zelfstandige Nederlandse touroperator, gespecialiseerd in Stedenvakanties en reizen naar de Kanaaleilanden met de merknamen Sunair Vakanties (B to B) en Stedentrips.nl (B to C).

Wil je werken in een leuk en energiek team, waar klantvriendelijkheid en collegialiteit hoog in het vaandel staan? En waar je bureau klaar staat op een mooie plek, in een open en modern kantoor middenin Alphen aan den Rijn met het centrum en station op loopafstand?

Wil jij één van onze specialisten worden en ga je mee met ons jaarlijks teamuitje naar één van de Sunair steden om je kennis nog meer uit te breiden en je collega's op een andere manier te leren kennen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken uit naar je sollicitatie.

Door onze autonome groei zoeken wij een enthousiaste, nieuwe collega voor de volgende functie:


RESERVERINGEN & VERKOOP Talent (bij voorkeur fulltime)

Werkzaamheden:
Sunair vakanties item   Het verkopen van de door ons gepubliceerde reizen en het uitvoeren van alle daarbij behorende werkzaamheden. Je bent vanzelfsprekend zeer commercieel en bewaakt de service levels die samen met je collega's en directie worden bepaald. Je werkt zelf actief mee met de dagelijkse werkzaamheden en zorgt samen met je collega's dat de doelstellingen worden behaald.
 
Functie-eisen:
Sunair vakanties item  Grote mate van klantvriendelijkheid, goede contactuele vaardigheden en commercieel inzicht
Sunair vakanties item  Stressbestendig, enthousiast, zelfstandig, collegiaal in een team
Sunair vakanties item  Opleiding en enkele jaren werkervaring op minimaal MBO niveau in de toeristische branche
Sunair vakanties item  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van Duits, Frans en/of Spaans is een pré
Sunair vakanties item  Affiniteit met het product
Sunair vakanties item  Teamspirit
Sunair vakanties item  Prettige telefoonstem
Sunair vakanties item  IATA kennis is een pré
Sunair vakanties item  Fulltime

Ben je geïnteresseerd, enthousiast, flexibel en houd je van uitdagingen, mail ons dan je motivatie voor je sollicitatie met CV naar: directie@sunair.nl t.a.v. Jan-Bert Wissink en/of Marc van Amsterdam.




Medewerk(st)er Groepsreizen (fulltime)

Werkzaamheden:
Sunair vakanties item   Het samenstellen van kant-en-klare groepsreizen op maat, voor reisbureau, particulier of bedrijven. Je behandelt vervolgens het volledige traject tot en met vertrek van de samengestelde reis en je hebt veelvuldig contact met de klant en je leveranciers, zowel mondeling als schriftelijk. Ook ben je verantwoordelijk voor het aanvragen, uitonderhandelen en calculeren van groepsprijzen bij accommodatie- en vervoersverschaffers, inclusief een complete uitwerking van het programma en de gecalculeerde prijzen.
In deze functie werk je nauw samen met de afdeling Product.
 
Functie-eisen:
Sunair vakanties item  Denk- en werkwijze op MBO/HBO niveau
Sunair vakanties item  Grote mate van servicegerichtheid en klantvriendelijkheid
Sunair vakanties item  Goede contactuele vaardigheden
Sunair vakanties item  Commercieel inzicht
Sunair vakanties item  Stressbestendig, enthousiast en creatief
Sunair vakanties item  Efficiënt en zelfstandig kunnen werken
Sunair vakanties item  Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Evt. kennis van Duits, Frans en Spaans is een pré
Sunair vakanties item  Minimaal 2 jaar ervaring in de reisbranche
Sunair vakanties item  IATA-kennis is een pré

Ben je geïnteresseerd, enthousiast, flexibel en houd je van uitdagingen, mail ons dan je motivatie voor je sollicitatie met CV naar: directie@sunair.nl t.a.v. Jan-Bert Wissink en/of Marc van Amsterdam.



Kanaaleilanden Jersey en Guernsey
Sunair Vakanties