Home
 Stedenvakanties  Kanaaleilanden
   
Logo Sunair
Steden Kanaaleilanden

Informatie faillissement D-Reizen

Dinsdag 6 april jl. zijn de reisburo’s van D-Reizen door de rechtbank failliet verklaard. Hieronder geven wij u informatie over de stedentrips en vakanties naar de Kanaaleilanden die D-Reizen bij Sunair Vakanties, als uitvoerende reisorganisatie, heeft ondergebracht.

Heeft u een zgn. Corona voucher welke is uitgegeven door D-Reizen voor uw geboekte vakantie via Sunair?
Deze corona voucher behoudt haar waarde en is volledig gedekt door het SGR. U bent uw geld dus niet kwijt. U blijft het recht houden op restitutie van de voucher of u gebruikt de voucher voor het boeken van een nieuwe reis bij Sunair Vakanties of Stedentrips.nl. Voor een restitutie verwijzen wij u in eerste instantie naar het SGR.
Indien u een nieuwe reis wenst te boeken neemt u dan contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn u graag behulpzaam.

Heeft u een reis geboekt bij D-Reizen voor een vakantie bij Sunair?
Sunair Vakanties is als reisorganisator de uitvoerende en verantwoordelijke partij voor uw vakantie. Uw geboekte vakantie is bij ons in goede handen en vanaf heden nemen wij het dossier van uw boeking van D-Reizen over. Wij komen hiervoor graag met u in contact. Dient u wellicht nog een restantbetaling te doen dan verzoeken wij u met klem deze NIET meer aan D-Reizen over te maken, maar met ons contact op te nemen.
Wij hopen dat wij uw reis t.z.t. kunnen uitvoeren, hiervoor zijn wij afhankelijk van de reisadviezen van de regering.
Indien wij de reis niet kunnen uitvoeren dan behoudt u uiteraard het recht op restitutie van de door u betaalde reissom.

Contactgegevens Sunair Vakanties:
Telefoon : 0172-782020
Email : info@sunair.nl of info@stedentrips.nl

Bekijk ons aanbod ook online op www.stedentrips.nl


Sunair Vakanties B.V.
Raoul Wallenbergplein 27
2404 ND Alphen a/d Rijn

Telefoonnummer reserveringen:   0172-782020
     
E-mail:   info@sunair.nl
 
Openingstijden afdeling reserveringen:
maandag t/m vrijdag   10:00 - 17:00
zaterdag   gesloten (tijdelijk ivm de lockdown)